top of page

Over Matera

Hoe een Brabantse boekhouder eigenaar van een gezondsheidscentrum wordt...

 

Ik, Gerard Verswijver, wilde aanvankelijk fysiotherapie volgen, maar koos toch eerst voor een administratieve loopbaan als boekhouder. Dat leek me een veilige keuze destijds. Toch knaagde het en gooide ik in 1992 het roer om en startte een praktijk voor sportmassage. Als geen ander weet ik hoe sporters zich voelen en bewegen. Mijn ervaring deed ik namelijk op in de wielerwereld (binnen en buitenland), atletiek en als sportverzorger in het voetbal. Ook heb ik een aantal jaren training gegeven als fitness- en spinning instructeur.

 

De praktijk ontwikkelde zich al snel tot allround massagepraktijk (sportmassage, klassieke massage, hydromed massage, stoelmassage, hotstone massage). Er kwamen mensen met gevarieerde lichamelijke problemen bij mij in de praktijk. Dat boeide mij enorm en vele studies volgden. Op het gebied van pijnbestrijding bijvoorbeeld maar ook als het gaat om voedingsadvies ben ik een bron van kennis. Ik vind het belangrijk om samen met u de oorzaak van uw probleem te achterhalen om u vervolgens te helpen het op te lossen. Door dit ruime platform van opleidingen (pijnbehandelingen, acupunctuur, orthomoleculair) kan ik u een gedegen professionele en breed opgezette behandeling geven.

 

En de praktijk? Die is uitgegroeid tot een succesvol gezondheidscentrum op verschillende locaties: Raalte en Meppel.

 

Matera is aangesloten bij de VBAG (Vereniging ter bevordering van alternatieve geneeswijzen). Ook is Matera aangemeld en erkend bij de Sichting SRBAG (HBO Register voor Beroepsbeoefenaren in de Natuurlijke gezondheidszorg)

Specialisaties Matera Gezondsheidscentrum: Acupunctuur, Auriculo, Orthomoleculaire geneeskunde, Analgesie (pijn), Homotoxicologie, Triggerpointbehandeling, Massage, Voedingsconsulent. Tevens een HBO natuurgeneeskundige opleiding gevolgd aan Saxion Hogeschool te Deventer.

Gerard Verswijver - download CV

Natuurgeneeskundig therapeut, Orthomoleculair therapeut, Orthomoleculair afslank- en sportconsulent via stichting S.O.E., acupuncturist, NGS Sportmasseur.

bottom of page