top of page

Therapieën

Graag brengen wij u de volgende, niet bij de andere behandelingen genoemde therapieën, nog onder de aandacht:

 

Airnergy - We activeren zuurstof en die zorgt ervoor dat de ingeademde zuurstof beter door het lichaam kan worden benut. Het toepassen van deze therapie lijkt niet alleen de levens- verwachting te verhogen, maar beïnvloedt ook de gezondheid en de vitaliteit. Geactiveerde zuurstof zoals de Airnergy is een volstrekt natuurlijke therapie. Uit alle studies blijkt dat Airnergy een positieve invloed heeft op

celenergie, lichaamseigen antioxydanten, de longinhoud, hartslag

 

 

 

 

en bloeddruk. Zeer effectie als basistherapie voor: longziekten, fibromyalgie, CVS, diabetes, pijnklachten, hart- en vaatziekten, huidaandoeningen, slaapstoornissen, allergieën en depressie.

 

Lymfedrainage - Een goed werkend lymfesysteem is mede bepalend voor uw gezondheid en is essentieel voor een goede stofwisseling en een goede weerstand. Lymfedrainage wordt geadviseerd als de lymfestroom slecht werkt, bijvoorbeeld wanneer u vocht vasthoudt, uw afvalstoffen moeilijk kunt afvoeren of bij een slechte verbranding van suikers.

 

Veel van onze therapieën die we hebben beschreven bij de diverse behandelingen zoals gewichts-beheersing en pijnbestrijding, zijn therapieën die voor meerdere doeleinden inzetbaar zijn.

bottom of page