top of page

Stoppen met roken

Stoppen met roken is geen eenvoudige zaak. Dit komt doordat het roken ons zowel psychisch als lichamelijk in zijn greep houdt. De nicotine zorgt voor de aanmaak van de verslavende stof endorfine die de roker een rustgevend gevoel geeft en de vrije wil manipuleert. Bij het zakken van het endorfinepeil schreeuwt het lichaam om meer nicotine. Een vicieuze cirkel van verslaving is dan geboren.

 

Door onze unieke en pijnloze laserbehandeling word u lichamelijk en psychisch teruggebracht naar de situatie van voordat u ging roken.

 

Door de laserbehandeling blijven bijverschijnselen zoals prikkelbaarheid, slapeloosheid, gewichtstoename tot een minimum beperkt. De sigaret smaakt niet meer en de nicotinebehoefte verdwijnt.

Vanaf juni 2013 worden onze behandelingen uitgevoerd onder de vlag van SmokeFree.

 

Het consult bestaat uit een gedegen uitleg, de behandeling, een (telefonisch) controlemoment en het recht op een gratis nabehandeling binnen 6 maanden.

 

Via SmokeFree verzorgt Matera ook groeps- en telefonische coachings-trajecten bij apotheken en Health centra in het Oosten van het land. Deze coachingstrajecten worden aangevuld met nicotinevervangers, medicijnen of laserbehandeling.
 

  

bottom of page