top of page

Orthomoleculair

De laatste jaren blijkt uit een flink groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken dat er wel degelijk een niet te verwaarlozen relatie bestaat tussen voeding en ziekten. Zo is inmiddels duidelijk dat slechte voedingsgewoonten een rol spelen bij het ontstaan van bijv. kanker, hart- en vaatziekten en ouderdomsdiabetes. 

 

Voeding geeft niet meer genoeg

In de orthomoleculaire behandelwijze staat het streven voorop om met de voeding zoveel mogelijk nuttige voedingsstoffen binnen te krijgen en zo weinig mogelijk schadelijke stoffen. Helaas is het ook voor een gezond persoon bijna onmogelijk om via de voeding optimale hoeveelheden van bepaalde voedingsstoffen te consumeren.

Orthomoleculaire middelen kunnen in het algemeen zonder probleem gebruikt worden naast andere behandelingen zoals reguliere medicatie of homeopathie.

 

Orthomoleculair maatwerk zorgt voor een verbetering en verhoging van uw levenskwaliteit. Het ondersteunt het immuunsysteem. Daarnaast werkt orthomoleculaire voeding preventief en curatief bij het verlichten of genezen van westerse ziekten zoals hart- en vaatziekten, kanker, reuma, diabetes depressies, allergie en spijsverterings-klachten. En klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en menstruatieklachten.

 

Meer weten? Lees dan ook eens onze blog >>

bottom of page