top of page

Momentum

Momentum® is een lifestyle programma voor mensen die op verantwoorde wijze gewicht willen verliezen. De dieetfase telt slechts 24 dagen. In de periode daarna vul je het dieet langzaam aan en leer je wat een gezond voedingspatroon inhoudt.


Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit een 3 Fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een boodschappenlijst, een handig dieetoverzicht en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Daarnaast bevat het programma twee  voedingssupplementen - Carnitrin® en Momentum® Multi Vita - die waar gewenst tekorten of extra behoeften in de voeding aanvullen. Basisbegeleiding door een gecertificeerd Momentum® Coach is inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

 

Afslankkuren als Momentum komen niet voor vergoeding door uw zorgverzekeraar in aanmerking. Naar aanleiding van uw hulpvraag/klachten op fysiek, mentaal of emotioneel gebied worden de consulten en begeleiding, indien u hiervoor aanvullend verzekerd bent, vaak wel vergoed door uw zorgverzekeraar.

Volgen via Facebook

Volg jij het Momentum® lifestyle programma of ben je van plan er binnenkort mee te starten? Hou dan de facebook fanpage (www.facebook.com/MijnMomentum) in de gaten. Hier kun je op ieder moment van de dag inspiratie én motivatie vandaan halen en vind je onder andere nieuws, achtergrondinformatie, smakelijke recepten, ervaringen van anderen en handige tips.

 

 

BLOG

voor meer info over gewichtsbeheersing, zie onze blog >>

bottom of page