top of page

Lasertherapie

Drie verschillende softlasers

In onze praktijk gebruiken we drie verschillende softlasers die werkzaam zijn in het infrarood bereik. Ze hebben een niet zichtbare lichtstraal en een lichte warmtewerking. Lasertherapie kan beschouwd worden als de meest recente verfijning van acupunctuur. Met behulp van de sterke bundel licht worden diep in de huid punten gestimuleerd, zonder dat hierbij de huid wordt doorboord.

 

Lasertherapie werkt ontstekingsremmend en pijnverlagend en werkt in op het herstel van weefsel. Met lasers kan worden ingewerkt op acupunctuurpunten, triggerpoints, zwellingen, wonden en lokale aandoeningen. Laser heeft dus een brede inzetbaarheid. Ook bij sportblessures heeft laser een snelle en grote uitwerking.

 

Oplossing voor naaldvrees

Laser is met name ook geschikt voor behandelingen bij kinderen of bij mensen die een naaldvrees hebben. Wij passen laser vooral toe bij onze behandelingen gewichtsbeheersing en stoppen met roken maar zeker ook bij pijntrajecten of triggerpointbehandelingen. Het grote voordeel van de behandeling met laser is de meervoudig pijnloze werking. De laserpen wordt op verschillende plaatsen (bv. oor, gezicht, handen) gericht. Met behulp van de laserpen worden energiepunten verwarmd, gestimuleerd of juist gekalmeerd. Meestal geeft de behandeling u een ontspannen gevoel.

BLOG

voor meer info hierover volg onze blog >>

Gerard Verswijver is gecertificeerd lasertherapeut volgens de opleiding van Dr. Disselhoff 2005 (Schwa Medico) en gecertificeerd lasertherapeut rookverslaving 2004.

bottom of page