top of page

Juvo

  • Bevat geen conserveringsmiddelen of smaakstoffen

  • Veilig en gecertificeerd

 

Diverse soorten

Juvo Original is een maaltijdvervanger om eenvoudiger, completer en gezonder te eten. Voor sporters is er Juvo Raw Proteïn, een plantaardige eiwitten-maaltijdvervanger. Om snel af te vallen is er Juvo Slim en om de weerstand te stimuleren kun je Juvo Raw Superfood inzetten.

Juvo is een raw food maaltijdvervanger. Een gezonde, makkelijke, en lekkere manier om gezond te eten, af te vallen, het lichaam te balanceren en de weerstand te verhogen. Juvo maakt gebruik van biologisch gecertificeerde groenten, fruit, granen, rijst, paddenstoelen en wieren, die worden gevriesdroogd. Zo blijven belangrijke voedingsstoffen actief.

Raw food

Voedingsschandalen zoals paardenvlees, plofkip, watervlees en E-nummers zijn aan de orde van de dag. Het vertrouwen in de kwaliteit van het dagelijkse eten neemt af. De consument wordt steeds kritischer en is beter geïnformeerd. Diezelfde consument heeft ook nog eens de uitdaging om gezond te blijven en vooral, om op gewicht te blijven. Biologische voeding, gezonde voeding, dieetprogramma`s, zelf groente verbouwen, het zijn allemaal duurzame trends in reactie op het afnemende vertrouwen in de voedingsindustrie. Tegenwoordig lezen en horen we steeds meer over raw food. Raw food of rauwe voeding is een manier van eten waarbij de ingrediënten zoveel mogelijk onbewerkt en onverhit worden geconsumeerd. De enzymen, vitaminen en mineralen blijven behouden.

 

Voordelen van Juvo

  • Juvo bevat ingrediënten die samen een perfect samengestelde maaltijd vormen

  • Bevat geen dierlijke bestanddelen (melkproducten, vlees, ei), gluten, gist of suiker

 

BLOG

voor meer info over gewichtsbeheersing, zie onze blog >>

bottom of page